Afsprakenplanner Energiecoaches Ouder-Amstel

Energiecoaches van Ouder-Amstel helpen u om energie en dus geld te besparen in uw huis. Tijdens het Energiegesprek krijgt u praktische tips die gericht zijn op gedragsverandering en kleine technische aanpassingen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw woonsituatie. Door uw gewoontes te veranderen kunt u wel 10% op uw energierekening besparen, zonder verlies van comfort. U wilt wel prettig blijven wonen!

Als u vragen heeft over technische aanpassingen in huis (installeren van isolatie, ventilatie, zonnepanelen), dan kunt u beter terecht bij het Regionaal Energieloket, partner van de gemeente Ouder-Amstel voor al uw technische vragen. Maak een afspraak met een energiecoach van de gemeente om te praten over energiebesparing door gedrag en kleine technische aanpassingen

  • Vul eerst uw naam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer in.
  • Kies vervolgens in de kalender een beschikbaar tijdstip voor uw afspraak. Gebruik de pijltjes om door te klikken naar de gewenste datum.
  • Klik als alles is ingevuld onderaan op "Bevestig Afspraak".

De Energiecoach neemt vooraf contact met u op om te bespreken hoe het gesprek precies plaats zal vinden. Op deze manier houden we te allen tijde rekening met de geldende coronamaatregelen. Hou er rekening mee dat het gesprek ongeveer een uur duurt.

Maak een afspraak

Maak een afspraak