Door eenvoudige maatregelen te nemen kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu en voor uw wooncomfort. De gemeente Voorne aan Zee heeft subsidie gekregen van het rijk om u hierbij te helpen. Op www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop leest u meer over de mogelijkheden die de gemeente aanbiedt in het kader van de campagne. Dankzij de campagne kon de gemeente een groepje energiecoaches opleiden. Zij staan klaar om u te helpen. Via deze website kunt u een afspraak maken met de energiecoaches.

U kunt gratis een energiegesprek aanvragen met één van onze energiecoaches. De energiecoach is een mede-inwoner van Voorne aan Zee en kan u deskundig advies geven over energie besparen. De coach kijkt samen met u naar uw energiejaarrekening en geeft u praktische tip om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen. Het energiegesprek duurt ongeveer een uur en vindt bij u thuis plaats, maar kan op verzoek ook digitaal of telefonisch gevoerd worden. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak

U kunt bij elke coach terecht. De coaches hebben wel elk hun eigen specialisatie. Als u een specifieke vraag heeft, kunt u in onderstaand overzicht zien bij welke coach u het best terecht kan met uw vraag.

John      Alle technische zaken die bij het verduurzamen van een woning komen kijken
Henry    Zonnepanelen; woningisolatie; (hybride) warmtepompen
Stef       Beschikbaar voor alle vragen
Lenn      Energiebesparing door bewustwording en gedrag; sluipstroom; infrarood verwarming
Izaäk     Zonne-energie
Tony      Besparen op energie door gedragsverandering; warmtebeeldcamera
Rob       Warmtebeeldcamera; met eigen inzet je energierekening verlagen